سبد سفارشات شما
|
آشنایی کامل با ارتودنسی کامل و نکات آن
قيمت 0ريال |
ارتودنسی در واقع یکی از شاخههای تخصصی دندانپزشکی است که برای زیباتر شدن صورت و دندان ها و بهبود عملکرد آن ها مورد استفاده قرار میگیرد. کجی دندانها، اوربایت و آندربایت (جلوتر بودن بیش از اندازه دندانهای بالا یا پایین) کراس بایت، شلوغی دندان ها و اختلال های مربوط به فک از مشکلاتی است که توسط متخصصان ارتودنسی درمان میشود، در این مقاله مراحل کامل ارتودنسی شرح داده می شود.
شیوه تشخیص ارتودنسی
اگر دندانپزشک معمولا متوجه مشکلاتی در دندان یا فک شود که نیاز به مداخله دارد، احتمالا پرونده را به یک متخصص ارتودنسی ارجاع می دهد. وی یک دندانپزشک است که در تشخیص، پیشگیری و درمان ناهنجاری های دندان و صورت تخصص دارد. بیشتر مشکلات ترازبندی دندان ها به محض اینکه دندان های دائمی شروع به ترک لثه می کنند (رویش) آشکار می شود؛ اما ممکن است یک متخصص ارتودنسی قبل از قرار دادن بریس ها صبر کنید تا دندان کافی روی دهد. در حالی که استخوان های صورت آ نها هنوز در حال رشد است و دندان هایشان بیشتر به حرکت در می آیند، بیشتر بچه ها با دستگاه ارتودنسی بین 8 تا 14 سال مجهز شده اند.
ارتودنسی کامل
درمانهای ارتودنسی را می توان به درمان با دستگاههای ثابت و متحرک تقسیم کرد. دستگاههای ثابت دستگاههایی هستند که در طول درمان نیازی به خارج نمودن آن ها از دهان توسط بیمار وجود ندارد و اجزای اصلی تشکیلدهندهٔ آن ها براکت و سیم میباشد. براکتها همان اجزای کوچکی هستند که توسط چسب خاصی به دندان چسبانده میشوند، در بین مردم از اصطلاح سیمکشی یا سیمبستن دندان هم برای اشاره به این عمل استفاده میشود.
ارتودنسی کامل چند مرحله دارد؟
قبل از شروع لازم است بدانید که این مراحل بسته به هدف درمان، می توانند کمی با هم متفاوت باشند؛ بنابراین نوع مراحل ارتودنسی دندان را می توان با در نظر گرفتن خواسته مراجعین کمی با هم تفاوت خواهد داشت، به عبارت ساده تر اگر هدف شما از ارتودنسی زیبایی باشد، با کسی که به نوعی مال اکلوژن شدید دچار است مراحل یکسانی را طی نمی کنید.
انواع دستگاه های ارتودنسی
ارتودنسی انواعی دارد که عبارت اند از:
· ارتودنسی با استفاده از براکت های فلزی
· ارتودنسی با استفاده از براکت های همرنگ دندان
· ارتودنسی با براکت های فلزی یا سرامیکی بدون لاستیک
· ارتودنسی از پشت دندان یا سیستم لینگوال
· ارتودنسی شفاف
مشاوره با پزشک مرحله اول ارتودنسی
در اولین جلسه درمانی، جلسهٔ مشاوره با پزشک متخصص برای دستیابی به بهترین روش درمانی متناسب با مشکلات دندان و فک شما صورت میگیرد؛ درواقع در این جلسه، نوع درمان و مدت زمان احتمالی مورد نیاز برای طول مدت درمان به شما ارائه میشود، این جلسه نیازمند ارائه اطلاعات مناسب شما نیز در رابطه با مشکلات دندانی است و شما همواره میتوانید در خصوص طول درمان ارتودنسی از پزشک خود سوال کرده و مواردی را که در نظرتان ضروری است با متخصص ارتودنسی در میان بگذارید؛ همچنین متخصص ارتودنسی در این مرحله توضیحاتی چند در رابطه با عوارض ناهنجاری، مشکل بیمار و فرآیند درمان را در اختیار بیمار قرار میدهد.
منبع : www.orthoblog.ir