سبد سفارشات شما
|
مهمترین مشکلات دندان کودکان که باید جدی گرفت کدامند؟( بخش دوم )
قيمت 0ريال |
بیماری لثه
بیماری لثه چند مرحله دارد که اولین مرحله آن با التهاب لثه همراه است. یه این مرحله از بیماری جنجویت اطلاق می شود که اغلب به دلیل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و تجمع پلاک ایجاد می شود. و می تواند به آسیب استخوان و از دست رفتن دندان منجر شود.
با افزایش تولید و تجمع پلاک و تبدیل شدن آن به تارتار (انباشت سفت و سخت شده پلاک دندان) لثه قرمز و متورم میشود و ممکن است علائم دگیری مانند بوی بد دهان، خونریزی از لثه و یا حساسیت دندان ایجاد شود.
دندان قروچه
هر زمان که کودک شما به صورت عمدی یا غیر عمدی، در خواب و یا زمان هوشیاری دندان های خود را به هم بسابد اصطلاحا گفته می شود کودک دندان قروچه دارد. به دندان قروچه براکسیسم هم گفته می شود که از بزرگترین معضلات و مشکلات دندانپزشکی اطفال و کودکان مخصوصا در سنین مدرسه است.
پیش بینی می شود که از هر 10 کودک 2 تا 3 نفر دندان قروچه دارند. علت براکسیم کودکان می تواند عدم تطابق فک ها و دندان ها با هم، پاسخ به درد، عصبانیت و استرس، بیش فعالی و … باشد.
معمولاً دندان قروچه به هیچ درمانی نیاز ندارد و با رشد کودک متوقف می شود. با این حال ، اگر این عادت ادامه پیدا کند، می تواند دندان های شیری و حتی دائمی را به تدریج از بین ببرد و در نتیجه باعث درد عضلانی یا دندان دندان شود. سردرد، تحلیل مینای دندان و حساسیت دندان همچنین می تواند یکی از علائم دندان قروچه مزمن باشد.
مشورت با یک دندانپزشک کودکان و یا یک متخصص ارتودنسی دندان می تواند به شما در کاهش و یا توقف کامل دندان قروچه در کودکان کمک کند
مشکلات و معضلات افتادن دندان ها شیری
برای اغلب بچه ها شل شدن و افتادن دندان ها یک فرآیند جالب و مهیج است. آن ها طی یک فرآیند کاملا طبیعی دندان ها موقت و شیری خود را به مرور زمان از دست داده تا دندان های دائمی جایگزین شوند.
با توجه به جدول رویش و افتادن دندان های شیری ،اولین دندان شیری معمولا در حوالی 6 سالگی می افتد اما دندان های آسیاب ممکن است از 10 تا 12 سالگی همچنان پابرجا باشند، آنگاه شل شده و از دست بروند. و به طور کلی تا سن 13 سالگی می بایست 28 دندان دائمی وجود داشته باشند و اثری از دندان شیری باقی نمانده باشد.
بیشتر بخوانید : ایمپلنت
بسیاری از کودکان از دندانپزشکی می ترسند
ترس و اضطراب کودکان البته ارتباط مستقیمی با دهان و دندان ندارد و یک مشکل فرعی دندانپزشکی در کودکان نیست. با این حال، همین ترس می تواند روی مراجعات منظم و برنامه ریزی شده کودکان به مطب دندانپزشکی تاثیر منفی بگذارد.
ترس از دندانپزشکی می تواند معاینات منظم دندانپزشکی را به تجربه ای ترسناک برای کودکان تبدیل کند. با وجود ترس و اضطراب کودک از فرآیند های دندانپزشکی یا محیط دندانپزشکی، ممکن است بسیاری از کودکان از مراقبت های اولیه و مورد نیاز در طول رشد خود باز بمانند.
منبع : کلینیک دندانپزشکی ایده آل