سبد سفارشات شما
|
آشنایی کامل با انواع ارتودنسی جدید
قيمت 0ريال |
ارتودنسی برای درمان ناهنجاری های فک و دندان و مرتب کردن دندان ها به کار می رود. دستگاه های ارتودنسی با اعمال فشار به دندان ها، به مرور آن ها را به جایگاه ایده آل مورد نظر ارتودنتیست سوق می دهند. ارتودنتیست به هنگام انتخاب روش درمانی برای بیماران، عواملی چون شدت ناهنجاری فکی و دندانی، نوع آن و سن بیمار را لحاظ قرار می دهد و در نهایت بهترین روش درمانی را برای بیمار انتخاب خواهد کرد. امروزه ارتودنسی های جدید بسیاری وجود دارند که با توجه به ناهنجاری، مورد استفاده قرار می گیرند. در این مقله از دکتر کامیار خضری بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران شما را با ارتودنسی جدید، انواع آن و مزایای استفاده از آن آشنا می کنیم.
مزایای ارتودنسی جدید
رعایت بهداشت دهان و دندان در دندان هایی که دچار مشکل هستند دشوار است که با ارتودنسی می توان میزان بهداشت دهان و دندان را ارتقا داد؛ هم چنین ارتودنسی می تواند مشکلاتی مانند سردرد و مشکلات مفصل ـ گیجگاهی، مشکلات غذا خوردن و هضم آن ها و همینطور مشکلات مربوط به تکلم بیمار را برطرف سازد و در نهایت باعث اصلاح طرح لبخند بیمار نیز می شود.
انواع روش های درمانی ارتودنسی
درمان های ارتودنسی به منظور برطرف کردن ناهنجاری های فکی یا اصلاح دندان ها به کار می روند که هر کدام از این مشکلات روش درمانی مختص به خود را دارند. اگر میزان مشکلات و ناهنجاری های دندانی و فک بیمار شدید باشد، بیمار نیاز به جراحی نیز خواهد داشت.
انواع ارتودنسی جدید
امروزه برای درمان با ارتودنسی، از روش های جدید درمانی استفاده می شود که باعث شده است بسیاری از مشکلاتی که در حیطه دندانپزشکی وجود دارند با روند بهتری درمان شوند. برخی از آن ها عبارتند از:
ارتودنسی دیمون:
ارتودنسی دیمون یکی از جدیدترین روش های درمانی است. براکت های به کار رفته در این سیستم می توانند به صورت شفاف یا سرامیکی باشند. در این سیستم از یک مکانیسم خودکار استفاده شده است که سیم های ارتودنسی دندان را بدون نیاز به لیگاتورها به براکت ها متصل می کند. مدت زمان درمان با این روش نسبت به ارتودنسی فلزی تا ۶ ماه کاهش یافته است. یکی از مزیت های مهم این سیستم این است که ارتودنتیست در این روش نیازی به کشیدن دندان ها ندارد.
تکنولوژی به کار رفته در این سیستم میزان فشار و اصطحکاک دندان ها را کاهش داده و درمان نیز در حین طی روند مناسب خود کارایی بیشتری دارد؛ همچنین بیمارانی که از ارتودنسی دیمون استفاده می کنند نسبت به ارتودنسی فلزی درد کمتری را احساس می کنند.
ارتودنسی لینگوال:
ارتودنسی لینگوال یکی از روش های درمانی است که براکت ها به صورت سفارشی ساخته می شوند و در پشت دندان ها و سمت زبان قرار می گیرند. این خود یک ارتودنسی نامرئی است که براکت ها بدون آنکه دیده شوند، باعث حرکت دندان ها و صاف شدن آنها می شوند.
ارتودنسی اینویزیلاین:
پلاک های ارتودنسی اینویزیلاین شفاف و بی رنگ هستند و برای افرادی که از دیده شدن لوازم ارتودنسی بر دندان هایشان ناراضی هستند مناسب است. این پلاک ها باید هر ۲ هفته یکبار تعویض شوند؛ سپس ست جدید جایگزین ست قبلی می شود. این روند تا پایان دوره درمانی ادامه دارد . استفاده از این پلاک ها راحت تر است؛ زیرا این پلاک ها متحرک هستند و بیمار می تواند پلاک ها را در هنگام غذا خوردن، مسواک زدن از دهان خود خارج نماید..
مینی اسکرو:
مینی اسکرو یک ابزار پیچی شکل است که با قرارگرفتن در استخوان فک باعث حرکت دندان ها و قرارگیری آنها در یک موقعیت صحیح و درست می شود. این روش زمانی به کار می رود که ارتودنتیست بخواهد یک یا چند دندان را بدون حرکت و جا به جایی دندان های دیگر در دهان حرکت بدهد. از مینی اسکرو می توان برای بستن فضای بین دندان ها، درمان اپن بایت، صاف کردن دندان ها، برطرف کردن انحرافات و چرخش هایی که دندان ها دارند استفاده کرد.
بیشتر بخوانید : دانستنی های ارتودنسی دندان