سبد سفارشات شما
|
ارتودنسی خوب است یا بد ؟؟
قيمت 0ريال |
ناهنجاری های دهان و دندان یکی از معضلات شایع در حوزه دهان و دندان است که درمان آن با استفاده از ابزار مخصوص ارتودنسی امکان پذیر است. ما در این مقاله سعی داریم به این سوال که آیا ارتودنسی خوبه یا بد پاسخ دهیم. پس با ما همراه باشید.
به درمان ناهنجاری های دهان و دندان با استفاده از ابزار ارتودنسی که شامل براکت، بریس و سیم می شود، ارتودنسی می گویند. ارتودنسی دندان نه تنها باعث درمان و اصلاح ناهنجاری های دهان و دندان می شود، بلکه چهره ای جذاب و طرح لبخندی دلنشین را به ارمغان می آورد. اصولا ارتودنسی یک روش درمانی مناسب است که به بهبود چهره و اصلاح و درمان ناهنجاری های دندان و فک و مشکلات بایت دندان منجر خواهد شد. ارتودنسی تنها زمانی بد است که بیمار در رعایت نکات بهداشتی، درمانی و پزشکی سهل انگاری کند و باعث آسیب به دستگاه های ارتودنسی و ایجاد خلل در روند درمان ارتودنسی شود.
بیشتر بخوانید :
مزایای ارتودنسی
ارتودنسی مزایای بی شماری دارد که در زیر به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم.
۱. اصلاح و درمان ناهنجاری های دندان
یکی از مهم ترین و در واقع اولین مزیت ارتودنسی است. در این روش براکت ها بر روی دندان نصب می شوند و سیم ارتودنسی از بین براکت ها عبور داده می شود و دندانپزشک سیم ها را سفت و محکم می کند که به دندان ها فشار وارد کند و آن ها را در جهت مناسب حرکت دهد و ثابت کند.
۲. جلوگیری از پوسیدگی دندان
دندان هایی که دچار ناهنجاری هستند، محل مناسبی برای رشد باکتری ها به شمار می روند. ته مانده غذاهای مصرفی در بین دندان های ناهنجار می مانند و باعث پوسیدگی دندان ها می شوند. با استفاده از ارتودنسی، این فاصله هایی که بین دندان ها وجود دارند، اصلاح و درمان می شوند و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری به عمل می آورند.
۳. پیشگیری از التهابات لثه
دندان های نامرتب و ناهنجار، فشار زیادی را به لثه ها وارد می کنند که این امر باعث حساس شدن لثه ها و بروز التهابات لثه را می شود. درمان های ارتودنسی باعث خنثی شدن این فشارها بر روی لثه می شود و از بروز التهاب لثه، جلوگیری می کند.
۴. پیشگیری و رفع مشکلات دستگاه گوارش
دندان های ناهنجار باعث می شوند غذا خوب جویده نشود و هضم غذا را با مشکل مواجه سازد که می تواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی شود. وقتی درمان ارتودنسی انجام می شود، دندان ها مرتب شده و غذا خوب جویده می شود و از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری به عمل می آورد یا اگر دچار مشکلات گوارشی شده باشید، آن را برطرف می کند.
5. پیشگیری از ساییدگی و شکستگی دندان ها
وقتی دندان ها صاف و مرتب نباشند، در هنگام غذا خوردن و حرف زدن باعث ساییده شدن دندان ها به یکدیگر می شود و مینای دندان را تخریب می کند و در نتیجه دندان ها شکسته می شوند. ارتودنسی از این ساییدگی های دندان جلوگیری می کند و دیگر مینای دندان از بین نمی رود که بتواند باعث شکسته شدن دندان ها شود.
۶. زیبایی چهره و لبخند
دندان های ناصاف و نامرتب در هنگام لبخند زدن به شدت خود را نمایان می کنند و در چهره فرد تاثیرات منفی می گذارد. ارتودنسی، دندان ها را صاف و مرتب می کند و چهره ای جذاب و لبخندی دلنشین را برای فرد به ارمغان می آورد.
۷. کمک به رعایت هر چه بهتر بهداشت دهان و دندان
وقتی دندان های نامرتب و به هم ریخته به کمک ارتودنسی اصلاح می شوند، مسواک به راحتی در بین دندان ها حرکت می کند و باکتری ها به راحتی از بین می روند و رعایت بهداشت دهان و دندان را به بهترین نحو ممکن تضمین می کند.
منبع : مجله ارتودنسی دندان