خانه| پيام

سبد سفارشات شما


نام کالا قيمت تعداد حذف

بارداری و دندانپزشکی زیبایی


 
قيمت 0ريال

بارداری و دندانپزشکی زیبایی
بارداری و دندانپزشکی زیبایی

رسیدگی به دندانهای پوسیده، جرم گرفته، نامرتب و ... در هر دوره ای از زندگی لازم و ضروری است. در دوره بارداری نیز خانمها بی نیاز از مراجعه به دندانپزشکی بارداری خوب نخواهند بود. اما برای همه خانمها یک سوال پیش میآید؛ اینکه ممکن است درمانیهای دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی تاثیرات نامطلوبی بر سلامت مادر و کودک داشته باشد؟ در پاسخ به این سوال ابتدا باید به نکاتی که خانمهای باردار باید به آن توجه کنند، متذکر شویم و سپس پاسخ را تشریح کنیم.

در پیش گرفتن رژیم غذایی مناسب بارداری

داشتن برنامه غذایی صحیح یکی از مهمترین نکاتی است که در دوره بارداری باید به آن اهمیت داده شود. رژیم غذایی مادر برای حفظ سلامت و زیبایی دندانها باید توسط دندانپزشک زیبایی تعیین شود. دندانپزشک به طور کامل به نیازهای دندان و لثههای بیماران مطلع است و براساس مواد غذایی محکم کننده ریشه دندان، برنامه غذایی مناسب را در اختیار خانمهای باردار قرار میدهد. مادر با پیروی از دستورات دندانپزشک در طول 9 ماه مواد غذایی را مصرف میکند که علاوه بر تاثیر مستقیمی که در سلامت دندانهای وی دارد، میتواند تاثیرات مطلوبی نیز بر سلامت دندانهای کودک در آینده داشته باشد.

مشکلات و درمان های دندانپزشکی در دوران بارداری

هورمانهای بدن بویژه در ماههای آخر بارداری افزایش مییابد که این امر با التهاب شدید لثه همراه است و به تبع آن، لثهها قرمز و پف میکنند و یا خونریزی شدید لثه رخ میدهد. به منظور جلوگیری از این اتفاقات، باید تعداد دفعات مسواک زدن افزایش یابد.یکی دیگر از مشکلات دوران بارداری، افزایش رشد بافت لثه است که در سه ماهه دوم شروع میشود که با نام «تومور بارداری» شناخته شده است و بصورت موضعی و تورم معمولا بین دندانها رخ میدهد. در این صورت لثه خونریزی کرده و با رنگ قرمز و سطحی شبیه توت مشخص هستند که پس از فارغ شدن باید توسط دندانپزشک زیباییبرداشته شود.رعایت بهداشت دهان و دندان در دوران بارداری اهمیت زیادی در سلامت دهان و دندان مادر و کودک دارد از این رو استفاده مداوم از مسواک، دهانشویه و نخ دهان یکی از توصیههای مهم در این دوره است. در صورتی که مادر متوجه هر گونه تغییری در دهان خود شود، باید دندانپزشک خوب مراجعه کند.درمان بیماریهای شدید لثه باید در دوره بارداری مورد توجه قرار بگیرد چرا که خطر زایمان زودرس را تا ۷ برابر افزایش میدهد و ممکن است نوزاد با وزن غیر طبیعی متولد شود. براساس پژوهشهای صورت گرفته، ارتباط میان بیماریهای لثه و مسمومیت بارداری ارتباط مستقیمی وجود دارد.

پیشگیری از بیماریهای لثه ای در مادران باردار

بانوان باید قبل از باردار شدن به دندانپزشک زیبایی خوب مراجعه کرده و تمامی دندانهای خود را معاینه و در صورت نیاز ترمیم کنند. لثه باید عاری از هرگونه بیماری باشد. انجام ارتودنسی در دوره بارداری با مشکلات عدیده ای جمله تمیز کردن آنها، ناتوانی در مصرف برخی مواد غذایی مفید از جمله مغزها، ناتوانی برای مراجعه مکرر به دندانپزشک برای جابجایی و بازسازی براکتها و ... همراه است. به همین دلیل درمان ارتودنسی باید قبل از شروع بارداری پایان یابد.در صورتی که در زمان باداری مشکلی برای خانمی رخ دهد و به مطب دندانپزشک زیبایی ترمیمی مراجعه کند، باید دندانپزشک را از باردار بودن خود آگاه کند.در سه ماهه اول و نیمه دوم سه ماهه سوم بارداری تا حد ممکن باید از درمانهای دندانپزشکی اجتناب شود، مگر در موارد ضروری که هدف تنها درمان باشد و نه زیبایی.پرتوی ایکس در دوره بارداری ریسک پذیر است و نباید انجام شود. در صورتی که انجام آن اجتناب ناپذیر است، باید در ماههای آخر بارداری صورت بگیرد.براساس تحقیقاتی که توسط دکتر ریچار کلین صورت گرفته است، درمانهای دندانپزشکی لیزری هیچ خطری برای سلامت مادر و جنین ندارد.

در پایان توصیه میکنیم انجام کلیه فعالیت های ترمیم و زیبایی دندان از جمله ( لمینت دندان ، بلیچینگ ، ونیرکامپوزیت ، ایمپلنت دندان و...) را در صورت امکان تا اتمام دوره بارداری به تعویق بندازین.

قيمت : 0 ريال
قيمت : 0 ريال
قيمت : 0 ريال
قيمت : 0 ريال
پشتیبانی توسط بيزنا | طراحی قالب توسط مهدی نت